Coaching

Coachingul este o meserie centrată pe client, pe formă, structură şi pe proces

Această metodă, pe care o vedem ca pe stiinţă şi artă, simultan, are menirea de a acompania clientul către atingerea obiectivelor personale şi profesionale, într-un timp rapid.

Câteva dintre competenţele puternice pe care se bazează coaching-ul sunt: Prezenţa Aici şi Acum, Non judecata, Ascultarea.

Folosirea lor adecvată va permite clienţilor să îşi reevalueze cadrele de referinţă, să-şi remodeleze sistemele de credinţe şi să dobândească, astfel, noi perspective asupra vieţii, relaţiilor, succesului şi a lor înşişi, a direcţiei lor personale şi profesionale.

Ce credem noi

Fiecare client este
unic şi plin de resurse

Ce face coaching-ul este sa îl acompanieze pe client în a descoperi noi resurse, pe care nu le-a explorat şi utilizat în propriul beneficiu încă.

Fiecare client este
puternic şi competent

Prin coaching îşi va descoperi şi folosi puterea interioară şi va utiliza spre propriul succes şi propria fericire competenţele şi talentele pe care le are.

Fiecare client este
cel mai important client

Într-un proces de coaching desfăşurat autentic şi adecvat, clientul este cel mai important pentru Coach pe perioada desfăşurării sesiunii şi beneficiază de totala lui atenţie şi prezenţă.

Cum te ajutăm noi

Deşi încă un domeniu, o profesie faţă de care mai există semne de întrebare, neştiind exact cu ce se ocupă şi ce valoare aduce, coaching-ul în diverse arii şi cu diferite tipuri de clienţi (business, carieră, individual sau de echipă) aduce performanţe astfel:

Defineşti ce îţi doreşti tu, de fapt

Afli cine eşti cu adevărat, ce valori şi aspiraţii te reprezintă

Planifici cum acţionezi diferit pentru a obţine ce îţi doreşti

Eşti acompaniat în implementarea planului de acţiune

Laura Pissea

CAREER / BUSINESS COACH

Dareto oferă servicii de coaching pentru creșterea performanțelor în business: coaching individual și de echipă, precum și coaching pentru evoluție în carieră sau descoperirea vocației.

Lucrăm pentru dobândirea de noi perspective, pentru înțelegerea cauzelor ce au condus la efecte, schimbarea tiparelor cu unele ce asigură rezultate și performanță.

Lucrăm pentru creștere la nivel individual, dar și organizațional.

Cum funcţionează

 • 1
  Alege un serviciu
  Găseşte cea mai bună opțiune de coaching
 • 2
  Contactează-ne
  Scrie-ne sau contacteză-ne telefonic
 • 3
  Află mai multe informaţii
  Vei afla în detaliu cum te putem ajuta
 • 4
  Programează prima întâlnire
  În 24 de ore vom programa prima întâlnire

Află cum să avansezi mai uşor în carieră

Află cum să ai o carieră pe sufletul tău! Află de ce are nevoie organizația ta pentru a depăși eventuale disfunctionalități!

Serviciile Dareto de coaching, consultanță și mentorat susțin atât la nivel individual, cât și la nivel de echipă, dobândirea de noi perspective și noi abilități ce conduc la urmatoarea treaptă profesională către care aspirați.

Participă la evenimentele noastre