Top
Image Alt

Coaching

Coaching-ul și mentorat-ul eficient te vor învața cum să începi o afacere, cum să o dezvolți și cum să îți menții angajații. Vei avea acces la cunoștințe de specialitate în tactici și strategii de afaceri pentru a depăși problemele de zi cu zi

Coachingul este o meserie centrată pe client, pe formă, structura şi pe proces

 

Aceasta metoda, pe care o vedem ca pe stiinta si arta, simultan, are menirea de a acompania clientul catre atingerea obiectivelor personale si profesionale, intr-un timp rapid.

 

Cateva dintre competentele puternice pe care se bazeaza coaching-ul sunt: Prezenta Aici si Acum, Non judecata, Ascultarea.

 

Folosirea lor adecvata va permite clientilor sa isi reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa dobandeasca, astfel, noi perspective asupra vietii, relatiilor, succesului si a lor insisi, a directiei lor personale si profesionale.

Desi inca un domeniu, o profesie fata de care mai exista semne de intrebare, nestiind exact cu ce se ocupa si ce valoare aduce, coaching-ul in diverse arii si cu diferite tipuri de clienti (business, cariera, individual sau de echipa) functioneaza astfel:

Defineşti ce îţi doreşti tu, de fapt

Afli cine eşti cu adevărat, ce valori şi aspiraţii te reprezintă

Planifici cum acţionezi diferit pentru a obţine ce îţi doreşti

Susţinere în acţiune

Fiecare client este unic si plin de resurse

Ce face coaching-ul este sa il  acompanieze pe client in a descoperi noi resurse, pe care nu le-a explorat si utilizat in propriul beneficiu inca.

Fiecare  client este puternic si competent

Prin coaching isi va descoperi si folosi puterea interioara si utiliza spre propriul success si propria fericire competentele si talentele pe care le are.

Fiecare client este cel mai important client

Intr-un proces de coaching desfasurat autentic si adecvat, clientul este cel mai importanta pentru Coach pe perioada desfasurarii sesiunii si beneficiaza de totala lui atentie si prezenta.

Laura Pissea

CAREER COACH

Rezultate într-un timp scurt prin activităţi de coaching, consultanță, acompaniere în provocările legate de carieră, business și descoperirea vocației.

Al Kamara

BUSINESS COACH

Rezultate într-un timp scurt prin activităţi de coaching, consultanță, acompaniere în provocările legate de carieră, business și descoperirea vocației.

Cum funcţionează

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetnean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

a

Alege un serviciu

Găseşte cea mai bună opțiune de coaching

a

Rezervă un coach

Alege un coach şi trimite un mesaj sau un telefon

a

Alege o dată

În 24 de ore vom programa prima întâlnire

a

Începe!

Treci la următoarea etapă profesională