Top
Image Alt

Coaching

Coachingul este o meserie centrată pe client, pe formă, structura şi pe proces

 

Această metodă, pe care o vedem ca pe stiinţă şi artă, simultan, are menirea de a acompania clientul către atingerea obiectivelor personale şi profesionale, într-un timp rapid.

 

Câteva dintre competenţele puternice pe care se bazează coaching-ul sunt: Prezenţa Aici şi Acum, Non judecata, Ascultarea.

 

Folosirea lor adecvată va permite clienţilor să îşi reevalueze cadrele de referinţă, să-şi remodeleze sistemele de credinţe şi să dobândească, astfel, noi perspective asupra vieţii, relaţiilor, succesului şi a lor înşişi, a direcţiei lor personale şi profesionale.

Deşi încă un domeniu, o profesie faţă de care mai există semne de întrebare, neştiind exact cu ce se ocupă şi ce valoare aduce, coaching-ul în diverse arii şi cu diferite tipuri de clienţi (business, carieră, individual sau de echipă) aduce performanţe astfel:

Defineşti ce îţi doreşti tu, de fapt

Afli cine eşti cu adevărat, ce valori şi aspiraţii te reprezintă

Planifici cum acţionezi diferit pentru a obţine ce îţi doreşti

Susţinere în acţiune

Fiecare client este unic şi plin de resurse

Ce face coaching-ul este sa îl acompanieze pe client în a descoperi noi resurse, pe care nu le-a explorat şi utilizat în propriul beneficiu încă.

Fiecare client este puternic şi competent

Prin coaching îşi va descoperi şi folosi puterea interioară şi va utiliza spre propriul succes şi propria fericire competenţele şi talentele pe care le are.

Fiecare client este cel mai important client

Într-un proces de coaching desfăşurat autentic şi adecvat, clientul este cel mai important pentru Coach pe perioada desfăşurării sesiunii şi beneficiază de totala lui atenţie şi prezenţă.

Laura Pissea

CAREER COACH

Rezultate într-un timp scurt prin activităţi de coaching, consultanță, acompaniere în provocările legate de carieră, business și descoperirea vocației.

Al Kamara

BUSINESS COACH

Rezultate într-un timp scurt prin activităţi de coaching, consultanță, acompaniere în provocările legate de carieră, business și descoperirea vocației.

Cum funcţionează

a

Alege un serviciu

Găseşte cea mai bună opțiune de coaching

a

Rezervă un coach

Alege un coach şi trimite un mesaj sau dă un telefon

a

Alege o dată

În 24 de ore vom programa prima întâlnire

a

Începe!

Treci la următoarea etapă profesională