Despre noi

Consultanți în carieră și business. Specializați în Coaching. Seniori. Și o echipă de Mentori pasionați din diferite domenii profesionale.

Dareto. Meet your vocation a fost fondat în 2014 de către Laura Pissea. În jurul ideii s-au strâns oameni pasionați pentru a dezvolta un Centru de carieră adaptat anilor în care trăim.

_head_office

Ce facem?

  • Coaching
  • Consultanță
  • Acompaniere în provocările legate de carieră, business și descoperirea vocației.

Ne plac rezultatele și cum menirea principală a activității de coaching este să te conducă la rezultate într-un timp scurt, apelăm la această metodă pentru care, zicem noi, avem TALENT.

Am ales să completăm activitatea de Coaching cu cea de Mentoring profesional.

Cum să descoperi mai bine ce vrei, ce ți se potrivește, decât experimentând!

Coaching

Deși încă un domeniu, o profesie față de care mai există semne de întrebare, neștiind exact cu ce se ocupă și ce valoare aduce, coaching-ul în diverse arii și cu diferite tipuri de clienți (business, carieră, individual sau de echipă) aduce performanţe.

Mentorat

Mentoratul în cadrul Dareto se realizează cu ajutorul unor profesioniști cu performanțe în diferite domenii dornici să împărtășească din experiența lor – pentru tinerii, adolescenții sau adulții ce vor să-și definească sau redefinească traseul profesional.

Echipa noastră

Laura Pissea

CAREER / BUSINESS COACH

Andra Staicu

CONSULTANT

Loredana Cazacu

REAL ESTATE INDUSTRY MENTOR

Andreea Dumitru

IT PROJECT MANAGEMENT MENTOR

Bogdan Dumitrache

IT PROFESSIONAL