Politica de Confidențialitate Dareto.ro

Prezenta stabilește politica noastră privind prelucrarea Datelor dvs cu Caracter Personal pe care le colectăm prin:

  • site-ul nostru la www.dareto.ro (“Site-ul”)
  • https://www.facebook.com/daretomeetyourvocation/
  • https://www.linkedin.com/company/dareto-meet-your-vocation/  (“Pagina Social Media”) (în mod colectiv “Site-urile”).

Datele cu Caracter Personal  reprezintă informațiile care sunt direct sau indirect legate de dvs ca individ (“Datele cu Caracter Personal”)

  1. Cine suntem și modul în care putem fi contactați

Dareto Coaching SRL, cu sediul social la Calea Crângași nr. 27, Bl. 21, Sc. 1, Et. 4, Ap. 13, Sect.6, București, România, email: office@dareto.ro este operatorul de date (în sensul Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, denumit în continuare “Regulamentul general privind protecția datelor”), responsabil pentru prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal în legătură cu Site-urile (denumit în continuare “noi”, “noștri” sau “noastre”).

  1. Ce tipuri de Date cu Caracter Personal colectăm

Introduse de dvs (aveți deplin control)

  • numele
  • funcţia
  • informaţii de contact: adrese fizice, numere de telefon (inclusiv numere de telefon de acasă și de mobil), adrese electronice de contact, profile publice din social media: nume, URL profil, locația, alte informații publice de contact de pe profile;
  • conținut creat de utilizator în Social Media: fotografii, texte, video-uri, simboluri, hashtag-uri, înregistrări pe care le distribuiți în Social Media;
  • informaţii demografice: vârstă, data nașterii, sex, preferinţe şi domenii de interes, obiceiuri de consum, “like-uri” din profilele de social media,;
  • orice alte informaţii care pot fi necesare pentru crearea de content, sondaje în rândul clienţilor, abonarea la buletine informative, candidaturi pentru locuri de muncă şi/sau oferte.

Colectate automat în urmă accesării site-urilor

  • adresă IP
  • data și ora accesului
  • diferența de fus orar față de Meridianul Greenwich (GMT)
  • conținutul cererii (website specific)
  • starea accesului/codul de stare HTTP
  • volumul de date transferat
  • acces solicitat la website
  • browser, setări de limbă, versiunea de browser, sistem de operare și caracteristici display folosit

Fișierele cookie

Ce sunt fişierele cookie

Acest Site folosește așa-numitele „fișiere cookie”. Fișierele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt stocate în memoria terminalului dvs. prin intermediul browser-ului. Acestea stochează anumite informații (de ex. limba preferată sau setările site-ului) pe care browser-ul le poate retransmite nouă (în funcție de durata de viață a fișierului cookie) la următoarea vizită pe Site-ul nostru.

Ce fișiere cookie folosim

Mai multe informații cu privire la fişierele cookie și cum să va retrageți consimțământul sunt disponibile aici Dareto.ro/politica-cookie/

Va cerem să nu ne trimiteți și să nu dezvăluiți nicio Informație sensibilă pe sau prin Site-uri sau în orice alt mod către noi. “Informații sensibile” sunt Date cu Caracter Personal referitoare la aspecte sensibile, cum ar fi:

  • origine rasială sau etnică,
  • opinii politice,
  • religie sau alte convingeri,
  • sănătate sau stare medicală,
  • antecedente penale,
  • apartenența la sindicate,
  • orientarea sexuală.
  1. Cum colectăm Datele dvs. cu Caracter Personal

Colectăm Datele dvs. cu Caracter Personal după cum urmează:

  • Prin intermediul Site-urilor: colectăm Datele cu Caracter Personal prin intermediul Site-urilor;
  • Offline: colectăm Datele cu Caracter Personal de la dvs offline, cum ar fi atunci când contactați serviciul clienți telefonic, prin completare formulare fizice sau prin vizitare locație fizică;
  • Locația fizică: colectăm date cu privire la locația fizică a dispozitivului dvs, de exemplu, utilizând semnalele prin satelit, telefon mobil sau Wi-Fi;
  • Utilizarea modulelor cookie: colectăm Datele dvs cu Caracter Personal atunci când navigați pe Site-uri prin utilizarea modulelor cookie-urilor. Colectarea și prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal prin intermediul modulelor cookie sunt guvernate de Politica Cookie (http://dareto.ro/politica-cookie/) pe care va trebui să o citiți cu atenție. Puteți să acceptați sau să respingeți modulele cookie (cu excepția Modulelor Cookie Strict necesare definite în Politica Cookie), prin selectarea sau deselectarea căsuțelor corespunzătoare din Centrul de Preferințe disponibil aici ………………………..

Datele cu Caracter Personal pe care le furnizați prin intermediul Site-urilor sunt combinate cu Datele cu Caracter Personal și cu alte informații pe care ni le furnizați (prin intermediul mijloacelor online sau offline), sau pe care le obținem offline sau online.

  1. Cum folosim Datele dvs cu Caracter Personal

Folosim Datele dvs cu Caracter Personal în următoarele scopuri:

Pentru a răspunde solicitărilor dvs/interacțiunilor administrative

Pentru a răspunde solicitărilor, întrebărilor și comentarilor dvs și pentru a le îndeplini

Temeiul legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim pentru a răspunde solicitărilor dvs.

Pentru a transmite informații administrative către dvs (de exemplu informații în legătură cu Site-urile, modificări în legătură cu termenii și condițiile noastre și modificări la această Politică de Confidențialitate)

Temeiul legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim de a va informa în legătură cu evoluția Site-urilor noastre, modificările termenilor și condițiilor noastre și modificările la această Politică de Confidențialitate într-un termen util.

Analiza datelor utilizând profilul dvs. public Social Media și conținutul distribuit

Colectăm Datele dvs cu Caracter Personal pentru a măsura implicarea dvs. în Social Media și pentru a vă analiza interesele. Mai exact, colectăm conținutul pe care îl distribuiți pe profilul public Social Media, pentru a analiza aceste informații și pentru a obține tendințe și modele de consum. Acest lucru ne ajută să cunoaștem mai bine utilizatorii noștri Social Media, ce le place, modul în care reacționează la produsele și serviciile noastre și la conținutul lor. Prin cunoașterea mai bună a utilizatorilor Social Media, putem să adaptăm Site-urile noastre preferințelor identificate ale utilizatorilor, și de asemenea, să îmbunătățim în general produsele și serviciile Dareto.ro.

Temeiul legal pentru prelucrare: consimțământul dvs.

Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza această colectare și utilizare a Datelor dvs. cu Caracter Personal în scopul menționat anterior, prin setarea preferințelor de confidențialitate din pop-up-ul de confidențialitate accesibil pe Site-ul Dareto.ro. De asemenea, puteți să ne anunțați că doriți să vă retrageți consimțământul prin e-mail, prin apel telefonic sau în scris, utilizând informațiile de contact. În momentul în care va retrageți consimțământul, vom opri prelucrarea în ceea ce privește respectivul scop.

Analiza datelor în legătură cu activitatea dvs. pe Site-uri

Colectăm Datele dvs cu Caracter Personal, inclusiv datele despre locație, pentru a măsura angajamentul dvs față de Site-uri (de exemplu, să știm cum folosiți Site-urile noastre, când le folosiți, cât de des, ce dispozitiv utilizați, cât timp nagivati pe ele, pe ce elemente faceți click) și pentru a obține tendințele și modelele de consum din această analiză. Acest lucru ne ajută să cunoaștem mai bine utilizatorii Site-urilor și să adaptăm Site-urile noastre la preferințele identificate ale utilizatorilor, dar, de asemenea, să îmbunătățim în general produsele și serviciile Dareto.ro.

Temeiul legal pentru prelucrare: consimțământul dvs.

Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza această colectare și utilizare a Datelor dvs. cu Caracter Personal în scopul menționat anterior, prin setarea preferințelor de confidențialitate din pop-up-ul de confidențialitate accesibil pe Site-ul Dareto.ro. De asemenea, puteți să ne anunțați că doriți să vă retrageți consimțământul prin e-mail, prin apel telefonic sau în scris, utilizând informațiile de contact. În momentul în care va retrageți consimțământul, vom opri prelucrarea în ceea ce privește respectivul scop.

Stocarea și distribuirea conținutului pe care îl publicați în Social Media

Puteți să distribuiți conținut în Social Media, cum ar fi poze cu dvs, texte, hashtaguri, videoclipuri și înregistrări. Când comunicați un astfel de conținut în Social Media, putem decide să distribuim o parte din acest conținut (și profilul dvs public Social Media) pe Site-urile noastre, în contextul campaniilor publicitare și, în general, să prezentăm și să evidențiem Site-urile noastre, produse și servicii Dareto.ro.

Temeiul legal pentru prelucrare: consimțământul dvs.

Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza această colectare și utilizare a Datelor dvs. cu Caracter Personal în scopul menționat anterior, prin setarea preferințelor de confidențialitate din pop-up-ul de confidențialitate accesibil pe Site-ul Dareto.ro. De asemenea, puteți să ne anunțați că doriți să vă retrageți consimțământul prin e-mail, prin apel telefonic sau în scris, utilizând informațiile de contact. În momentul în care va retrageți consimțământul, vom opri prelucrarea în ceea ce privește respectivul scop.

Administrare IT

Folosim Datele dvs. cu Caracter Personal pentru a diagnostica problemele serverului, pentru a administra Site-urile și a verifica dacă funcționează corect.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime de a administra sistemele și rețelele IT, pentru a asigura buna funcționare a site-urilor.

Conformitatea cu obligațiile noastre legale

Pentru că Dareto.ro să fie în conformitate cu obligațiile legale, procedurile judiciare sau ordinele autorităților guvernamentale care pot include ordine ale autorităților guvernamentale din afară țării dvs de reședință, atunci când credem în mod rezonabil că suntem obligați legal să facem acest lucru și atunci când dezvăluirea Datelor dvs cu Caracter Personal este strict necesară pentru că Dareto.ro să fie în conformitate cu obligațiile legale, procedurile sau ordinele guvernamentale menționate.

Temeiul legal pentru prelucrare: conformarea cu obligațiile legale.

Protecția legală a intereselor noastre

Pentru a aplica în mod legal termenii și condițiile noastre, a proteja operațiunile noastre sau pe cele ale oricăror afiliați ai noștri, pentru a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea și/sau pe cele ale afiliatilor noștri și pentru a ne permite să urmăm căile de atac legale disponibile sau să limităm daunele pe care le putem suferi.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim de a ne proteja în mod legal organizația.

Operațiuni corporate/M&A

Pentru a realiza orice reorganizare, fuziune, vânzare, asociere, cesiune, transfer sau altă dispunere de întreaga afacere sau de o parte a acesteia sau a activelor noastre (inclusiv în legătură cu orice procedura de faliment sau ale proceduri similare).

Temeiul legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim de a realiza strategia noastră corporate.

  1. Ce fel de profilare realizăm

Folosim Datele dvs. cu Caracter Personal pentru a realiza profilări într-un mod automat, cu ajutorul Google UID. Aceste profilări sunt efectuate pentru a atinge scopurile descrise în secțiunea 4 a Politicii de Confidențialitate:

–          Analiza datelor referitoare la activitatea dvs pe Site-uri

–          Analiza datelor utilizând profilul dvs public Social Media și conținutul distribuit.

Această profilare nu are consecințe juridice asupra dvs și nici nu are vreun efect asupra experienței pe care o aveți pe Site-uri. Nu implică vreo monitorizare sau urmărire a comportamentului dvs individual, modalității de acțiune sau de mișcare în vreun fel. Aceasta este utilizată doar pentru a ne ajuta să cunoaștem preferințele și comportamentele utilizatorilor Site-urilor în general și, ca urmare a acestei analize, să îmbunătățim Site-urile, produsele și serviciile Dareto.ro

  1. Către cine sunt dezvăluite Datele dvs cu Caracter Personal

Datele dvs cu Caracter Personal sunt dezvăluite către următorii destinatari:

  1. NET DESIGN SRL, care găzduiește sistemele IT și oferă suport pentru sistem;
  2. GTS Telecom, care găzduiește sistemele IT și oferă suport pentru sistem;
  3. M247, care găzduiește sistemele IT și oferă suport pentru sistem;
  4. WordPress, care găzduiește sistemele noastre IT și oferă suport pentru sistem;
  5. The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp, care ne permite să trimitem și să gestionăm campanii de e-mail și să difuzăm reclame.
  6. Google, care susține sistemul nostru IT și efectuează analize de date pentru scopurile descrise în Politica de Confidențialitate
  7. După cum considerăm necesar sau adecvat, autoritățile relevante, afiliații și terții:
    • pentru a fi în conformitate cu obligațiile noastre legale;
    • pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităților publice și guvernamentale, care pot include autoritățile publice și guvernamentale din afara țării dvs de reședință;
    • pentru a pune în aplicare termenii și condițiile noastre;
    • pentru a proteja operațiunile noastre sau ale oricărora dintre afiliații noștri;
    • pentru a vă proteja drepturile, viața privată, securitatea sau proprietatea și/sau pe cea a afiliaților noștri;
    • pentru a ne permite să urmărim căile de atac disponibile sau să limităm daunele pe care le-am putea suferi.
  1. Site-urile terțelor persoane/furnizori de servicii terțe părți

Această Politică de Confidențialitate nu se adresează, iar noi nu suntem responsabili în privința practicilor de prelucrare și protecție a datelor ale oricăror terțe persoane, inclusiv orice terță persoană care operează orice site către care aceste Site-uri conțin un link. Includerea unui link pe Site-uri nu implică aprobarea noastră sau a afiliaților noștri cu privire la site-ul conectat.

  1. Furnizori de servicii de publicitate terțe persoane

Va rugăm să aveți în vedere faptul că furnizorii noștri de publicitate online și prin e-mail pot utiliza taguri pixel, semnalizatoare web, GIF-uri clare sau alte tehnologii similare în legătură cu Site-urile pentru a ne ajuta să gestionăm campaniile noastre publicitare online și prin e-mail și să ne consolidăm eficacitatea acestor campanii.

De exemplu, dacă un furnizor a introdus un modul cookie unic pe calculatorul dvs, furnizorul ar putea utiliza taguri pixel, semnalizatoare web , GIF-uri clare sau alte tehnologii similare pentru a recunoaște modulul cookie pe durata vizitei dvs pe Site-uri și pentru a afla care dintre campaniile noastre publicitare online v-au adus pe Site-urile noastre și furnizorul ne va putea transmite informații de acest fel.

Va rugăm să aveți în vedere faptul că putem conecta aceste alte informații care ne sunt transmise de către furnizorii noștri la Datele cu Caracter Personal despre dvs. pe care le-am colectat anterior.

Putem folosi companii de publicitate terțe persoane pentru a realiza publicitatea pe Site-urile noastre. Aceste companii ar putea folosi informații (fără a include numele dvs, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) în legătură cu vizitele dvs pe Site-uri pentru a oferi reclame targetate în legătură cu bunuri și servicii de interes pentru dvs.

  1. Drepturile dvs în legătură cu prelucrarea Datelor dvs cu Caracter Personal

Dreptul la informare – puteți solicita informații și detalii privind activitățile de prelucrare a datelor personale. Vă stăm la dispoziție la adresa de email: office@dareto.ro. Vă asigurăm dreptul dumneavoastră de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și accesibile cu privire la modul în care vă prelucrăm datele, inclusiv detalii legate de drepturile pe care le dețineți în acest sens și care sunt prezentate și în această Politică de Confidențialitate.

Dreptul la rectificare – în cazul în care constatați că datele dumneavoastră personale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete, inexacte, le puteți rectifica sau le puteți completa printr-o simplă solicitare de rectificare trimisă la adresa de email office@dareto.ro.

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege,

Ștergerea datelor poate avea loc în oricare dintre situațiile următoare:

  • nu mai avem nevoie de datele personale pentru îndeplinirea vreunuia dintre scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia v-am prelucrat anterior și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
  • vă opuneți prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct);
  • vă opuneți prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră;
  • datele personale sunt prelucrate contrar legii;
  • datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale.

Vă vom putea respinge solicitarea de ștergere a datelor dacă:

–          trebuie să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele;

–          dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție.

Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazurile în care:

  • contestați exactitatea datelor pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, dar vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea;
  • în cazul în care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dumneavoastră ni le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau în fața organelor de arbitraj;
  • în cazul în care v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.

Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim.

Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator.

Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere dacă sunteți de părere că oricare dintre Datele dvs. cu Caracter Personal sunt prelucrate într-o modalitate care constituie o încălcare a Regulamentului general privind protecția datelor (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Date de contact și informații legate de ANSPDCP gășiți pe site-ul http://www.dataprotection.ro/.

Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare

În cazul în care doriți să vă exercitaţi oricare dintre drepturile de mai sus, ne puteți contacta utilizând una dintre opțiunile de mai jos:

–          Ne puteți transmite un e-mail la: office@dareto.ro

–          Ne puteți apela telefonic la: +40 731 020 924

–         Ne puteți scrie la următoarea adresa poștală: Calea Crângași nr. 27, Bl. 21, Sc. 1, Et. 4, Ap. 13, Sect.6, București, România.

Va rugăm specificați în mod clar ce tipuri de informații doriți să vă furnizăm, să le analizăm să le modificăm, să nu le mai prelucrăm sau să le ștergem.

De asemenea, ne puteți contacta pentru orice întrebare sau cerință în legătură cu prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal, utilizând variantele de contact de mai sus.

Datele de contact ale Responsabilului nostru privind protecția datelor (DPO)

Puteți contacta Responsabilul nostru privind protecția datelor (DPO) la următoarea adresa: office@dareto.ro

  1. Pentru cât timp păstrăm Datele dvs cu Caracter Personal

Intenționăm să păstrăm Datele dvs cu Caracter Personal exacte și actualizate. Vom șterge Datele cu Caracter Personal pe care le deținem despre dvs atunci când nu mai avem nevoie de acestea.

Păstrăm Datele dvs cu Caracter Personal pe care le utilizăm în scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate pentru o perioadă de maximum 2 ani, cu excepția cazului în care sunt aplicabile cerințe legale care impun păstrarea Datelor dvs cu Caracter Personal pe perioade mai lungi sau mai scurte.

Pentru a afla cât timp păstrăm modulele cookie în echipamentul terminal, consultați Politica Cookie.

  1. Utilizarea Site-urilor de către minori și avertizarea părinților

Site-urile se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 13 ani și peste, cu consimțământul părinților până la vârsta de 16 ani. Solicităm ca alte persoane cu vârste sub 13 ani să nu furnizeze Date cu Caracter Personal prin intermediul Site-urilor.

Ne rezervăm dreptul de a solicita oricând dovezi privind acordul părinților pentru a permite prelucrarea Datelor cu Caracter Personal referitoare la minori.

Pentru anumite Site-uri pot exista restricții de vârstă, în funcție de ceea ce este adecvat pentru a fi vizionat în funcție de vârstă sau ceea ce este permis de lege. În cazul în care se aplică restricții specifice legate de vârstă, acestea vor fi evidențiate în mod clar pe Site-ul relevant și vom putea pune întrebări pentru a verifica vârsta dvs înainte să permitem accesul.

  1. Legea aplicabilă

Această Politică de Confidențialitate este guvernată de și va fi interpretată în conformitate cu legile din România și cu orice alte prevederi obligatorii ale legislației Uniunii Europene.

  1. Actualizări la această Politică de Confidențialitate

Puteți află când această Politică de Confidențialitate a fost modificată ultima dată prin data din partea de jos a acestei pagini.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate fără a vă cere acordul prealabil și fără a fi supuși unei proceduri de notificare individuală ori specială a modificărilor aduse.

În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site versiunea actualizată a Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, rămânând în sarcina dumneavoastră să verificăți conținutul acestei Politici ori de câte ori accesați site-ul, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu ultima versiune.

Versiune disponibilă din data de 28 Mai 2018