Servicii pentru companii

Business coaching, individual și de echipă, training pentru învățare de competențe: comunicare eficientă si neconflictuală cu angajații, recrutare, delegare și motivare pentru a duce organizația la nivelul rezultatelor dorite.

Prin activitatea de coaching și training în organizații  aducem un aport semnificativ în creșterea abilităţilor interpersonale și interrelaţionale ale managerilor, eficientizarea și armonizarea comunicării, creșterea responsabilității individuale.

Evoluție rapidă. 

Coaching-ul are menirea de a conduce rapid la rezultate. În lume, sunt mii de exemple de business-uri care au prosperat prin executive coaching și team coaching.

Au ajuns la performanță, inovație, profit.

Coaching-ul este definit că fiind inteligență emoțională pusă în practică.

_new_youk

Programele noastre de învăţare de competenţe:

 • 1
  Program de creștere a abilităților interrelaţionale, interpersonale, de comunicare eficientă, conflict management – ORGANIZAȚIA INTELIGENTĂ EMOȚIONAL.
 • 2
  Programul de CREȘTERE A RESPONSABILITĂȚII INDIVIDUALE în organizație.
 • 3
  TINERI MANAGERI - abilități de recrutare, motivare și delegare.

Programe de coaching – schimbarea tiparelor organizaționale disfuncționale precum: lipsa productivității, lipsa responsabilității, comunicare conflictuală, neatingerea obiectivelor.

 • 4
  Team coaching – program de acompaniere a unui număr determinat de ședințe de lucru pentru eficientizare, organizare și atingerea obiectivelor de business în termene optime.
 • 5
  Coaching individual pentru manageri - pentru maximizarea potențialului de management și atingerea performanțelor dorite.

Începe un proiect cu noi

Suntem consultanți seniori pasionaţi de dezvoltarea carierelor și business-urilor profitabile

Cere o consultaţie lucru gratuită.

Companii care au obţinut rezultate excelente